8. juni 2014

Koh Samui, Koh Tao og Hua Hin

Så er de sidste par uger gået i Thailand på solbaning, mange timer i havet, shopping, luksus og rigelige mængder god mad. 

Efter Phuket tog vi minivan, bus, færge og til sidst taxi til vores første destination på Koh Samui. 
Vi havde valgt at booke det billigste vi kunne finde for en enkelt nat, da vi de efterfølgende 2 nætter skulle bo på 5 stjernet resort, som var en tidlig fødselsdagsgave fra mig til Johanna. 
Vi overlevede natten på, det mildest talt, forfærdelige værelse mens vi prøvede at fokusere på tanken om de næste 2 nætters luksus. 

Vi boede 2 nætter på Mantra Samui Resort, hvor vi havde fået et kæmpe flot værelse med en fantastisk udsigt, eget lille køkken, gratis internationale opkald, infinity pool og alt hvad ens hungrende luksus hjerte ellers kunne begære. 
Nu var der jo betalt mange penge for de 2 dage så vi forlod ikke hotellet en eneste gang. Vi nød bare solskinstimerne, den gode mad og lækre drinks i fulde drag. 










Da vi med våde øjne måtte vinke farvel til Mantra Samui Resort, og modvilligt sætte kursen videre faldt valget på Koh tao, som er kendt for sine dykkerudflugter og lettilgængelige koraler for snorkleren.
Her fandt vi efter lang tids svedig og desperat søgning, et hotel som havde aircon, MEN til 30 USD pr. nat, og værelset var bestemt ikke noget at prale af - hovedpuder så hårde som sten, mugnede vægge, svigtende strøm og vand. Det var generelt bare ikke hvad vi normalt ville give 30 USD for, men nærmere 10 USD. Vi er senere blevet forklaret at det er utroligt dyrt at købe strøm på Koh tao, så derfor er alle værelser bare absurd dyre og specielt hvis man ønsker aircon. 
Hotellet vil jeg ikke som sådan anbefale, men det hed Queen resort og lå rimeligt centralt i forhold til strand og den lille "strand promenade" ved Sairee Beach.
Koh Tao blev til et fantastisk mix af sol, azurblåt vand, flotte solnedgange, kolde øl, masser af dejlige rejsekammerater og for Johannas vedkommende, også til en dykkertur.
Vi valgte pga. priserne at tage 3 nætter på Koh tao, nyde det fuldt ud og derefter tage til den nordligere kystby Hua Hin, kun 3 timer syd for Bangkok. 







I hua hin boede vi 4 nætter på Royal Express Inn hvor vi betalte lidt under 20 USD pr. nat for et rigtigt fint stort værelse med aircondition. Det lå centralt placeret, og der var ikke langt til stranden eller supermarkedet Villa market, hvor vi fandt endnu mere lakrids (piratos)! Det er jo lige før at vi ikke har brug for mere lakrids nu! ;-)
I Hua Hin solede vi på stranden, fik god mad og ikke mindst fik vi brugt maaaange timer på markederne, hvor vi fik købt utroligt mange souvenirs og andet godt.





- vi havde så meget lyst til guacamole at vi købte avocadoer til 15 kr pr. stk.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar